Тази сутрин се събудихме с новината, че Илoн Мъск е станал баща за седми път, след като приятелката ма милиардера - певицата Граймс, роди син.

Няколко часа по-късно феновете на бизнесмена в Twitter, където Илoн Мъск бе споделил за щастливото събитие, започнаха трескаво да задават въпроси за името на бебето и дали ще видят негова снимка. Мъск публикува първо кадър, на който малкият му наследник спи с леглото си в болницата. Но това не даде мира на последователите му в социалната мрежа и те поискаха и снимка, на която таткото да позира с бебето. Малко след това такава наистина се появи и тя има вече над 48 000 харесвания.

Вижте кадъра >>

Илон Мъск има две бивши съпруги и шест деца от първата си съпруга Джъстийн Мъск. Всички са момчета - Невада Алекзандър, Кай, Саксон, Грифин, Ксавие и Деймиън. Затова последователите му в социалната мрежа изразиха надежда, че този път основателят на SpaceX ще има момиче от певицата Граймс. Но това не се случи.

Илoн Мъск и Граймс имат връзка от две години. Започват да се срещат след като милиардерът бе привлечен от шега на певицата в Туитър. Шефът на компанията "Tesla" и канадската поп певица, на 32 години, направиха първата си публична проява като двойка през 2018 г. на бляскавото събитие Met Gala, провело се в Ню Йорк. Тогава, подчертавайки статуса на взаимоотношенията им, Граймс носеше колие-чокър, което бе във формата на логото на "Tesla".

Изпълнителката обяви бременността си през януари тази година с топлес снимка, която публикува в своя Инстагрампрофил. На изображението с фотомонтаж бе добавен ембрион върху корема ѝ.