Илон Мъск без риза бе видян да се пече на слънце на борда на луксозна яхта в Миконос, Гърция, в неделя, според ексклузивни снимки, получени от Page Six.

Мултимилиардерът е бил с малка група, включваща младоженците Ари Емануел и Сара Щаудингер, докато са плавали из Егейско море на моторна яхта с цена от почти 20 000 долара на седмица, която може да побере шестима гости в повече от три каюти и е снабдена с професионален екипаж.

51-годишният Мъск се качи на луксозната лодка, облечен в обикновена бяла тениска, черни бански, тъмни слънчеви очила, черна бейзболна шапка и подходящи джапанки.

Скоро главният изпълнителен директор на Tesla се съблече само по бански и се гмурна в морето. По-късно Мъск беше видян да се наслаждава на коктейл, преди групата да се отправи да разгледа острова.

Илон Мъск провокира интернет да избухне заради възбялата му кожа, след което се появиха стотици колажи, свързани с това.

Основателят на SpaceX, който наскоро потвърди ексклузивно пред Page Six, че се е сдобил с десетото си дете, не изглеждаше ни най-малко притеснен от мащабния съдебен процес на Twitter срещу него.

Мъск за първи път се съгласи да купи уебсайта на социалната медия за 44 млрд. долара през април, но се оттегли от сделката по-рано този месец, тъй като смята, че платформата може да лъже за това какъв процент от потребителите ѝ са ботове.

В своята жалба адвокатите на Twitter описват иска на Мъск като "недобросъвестен" опит да се откаже от споразумението.

В отговор Мъск нарече иска на компанията "неоснователен" и каза на съдията, че му е необходим срок до следващата година, за да отговори официално.

istockphoto.com/БТА

По-рано този месец бизнес магнатът ни информира, че през ноември 2021 г. е станал баща на близнаци от своя изпълнителен директор на "Neuralink" Шивон Зилис.

На въпроса колко деца би искал да има, Мъск отговори: "Толкова, с колкото съм в състояние да прекарвам време и да бъда добър баща".