Истинска Covid-19 драма се развива при Йордан Белев - участник в шестия сезон на риалити формата "Фермата". Преди дни самият Данчо обяви с пост в социалната мрежа, че е в болницата в Габрово с коронавирус. После бе пуснал "ъпдейт", че тестът му за Covid-19 е отрицателен.

Днес, на имения си ден, Данчо е с пневмония в болницата в Габрово. Разказва, че първите 4 дни се лекувал вкъщи, направил си и снимка на белите дробове и всичко изглеждало добре. Но скоро след това нещата се влошили, той се почувствал много зле, не му достигал въздух, извикали Бърза помощ и трябвало да постъпи в болница.

Първите два теста за Covid-19, които му правят там, излизат отрицателни, но в болницата в Габрово решават да направят и трети тест, който вече е положителен.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди минути той се включи посредством видеовръзка от болничната си стая и пред Сашо и Деси от предаването "Преди обед" разказа, че се е чувствал много зле, все още трудно диша и е много отпаднал. Затова днес, на имения си ден няма да може да отговори на обажданията и съобщения на свои близки и приятели, но когато се възстанови напълно и ако мерките го позволяват, ще направи едно от своите партита.

"Искам да кажа на хората да обръщат повече внимание на близките си, да им казват по-често, че ги обичат и да обръщат повече внимание на здравето си.", сподели Йордан Белев.

На въпроса на кого ще се обади първо, след като излезе от болницата, илюзионистът бе категоричен, че ще се обади на своята приятелка Камелия и първото, което ще направи, е да отиде вкъщи при нея и да я прегърне.

Данчо каза, че от една седмица не се е чувал с Даяна, тъй като тя също е болна от Covid-19.

Йордан Белев и Даяна Ханджиева бяха участници в наскоро приключилия сезон на "Фермата" и станаха доста популярни и обсъждани заради чувствата, които Данчо показваше към актрисата. По всичко личи обаче, че сега всеки се е върнал към обичайната си среда и илюзионистът от Габрово отново живее със своята дългогодишна приятелка Камелия.

Йордан Белев и Даяна Ханджиева

Снимка: Официален профил в Instagram