Още от 50-те години на миналия век, когато Хю Хефнър създава емблематичното си сп. "Playboy", сочено за библията на мъжете по широкия свят, еротичните издания започнаха да изпълняват ролята на трамплин, изстрелващ търсещите бърза популярност дами директно на върха на славата. Разголвайки плътта си пред фотографския обектив, редица представителки на нежния пол сбъднаха мечтите си, макар начинът, по който го сториха, да остави трайна дамга в биографията им.

Ето защо, изправяйки се пред последствията от собствените си действия, на онези от тях, решили да градят кариера в развлекателната индустрия, позната още като шоубизнес, им се наложи да положат сериозни усилия, за да заличат от съзнанието на хората своето младо "Аз", прекрачило границата на благоприличието, захвърляйки настрана всички морални норми, в името на известността. Каквото и да правят обаче, истината е, че миналото им завинаги ще ги преследва, като нежелан и неприятен призрак, от който няма да могат да избягат...

Вижте снимки >>

Този проблем обаче е напълно непознат за Ирен Онтева, която навремето е отклонила всички отправени ѝ предложения да позира за така наречените "розови списания", карайки разлистващите страниците им господа да дадат воля на необятното си въображение. Въпреки това, напоследък блондинката, прочула се с перфектните си мерки - 88/60/88, както и симетричните черти на лицето си, успешно доказва познатото твърдение, че възрастта не е нищо повече от едно число, публикувайки горещи кадри в своя личен Инстаграм профил.

Ако човек отвори акаунта ѝ в социалната мрежа, то ще забележи, че 47-годишната Ирен, която преди бе сред топ моделите на страната ни, все още притежава завидна фигура, способна да засенчи дори и по-младите от нея дами, въпреки видната корекция на бюста ѝ. Гледайки нейните изображения, човек трудно би повярвал, че някога е раждала. Това обаче е самата реалност, тъй като в началото на юни т.г. синът ѝ Кристиан, чиито баща е покойният Христо Сираков, ще посрещне своя 17-и рожден ден.

Снимка: Официален профил в Instagram

По всичко личи, че някогашната водеща на новините по телевизия М САТ е наясно, че и до днес е запазила своята съблазнителна визия, притежаваща способността да приковава всеобщото внимание. Може би това е и причината често да споделя във виртуалното пространство свои фотографии, заснети от банята. През определен интервал от време тя публикува снимки, радващи окото на мъжката част от последователите ѝ в платформата. На тях Онтева носи впити кожени дрехи, подчертаващи извивките ѝ, или пък нежни нощници с предизвикателно изрязана кройка, демонстрираща сексапила ѝ, а в някои случаи дори прелъстително бельо, причиняващо пожар в сърцето на зрителя...

Неотдавна тя предизвика истински фурор със селфи от фитнес залата, на което ясно се вижда, че под розовия потник с дълбоко деколте, прилепнал плътно за нея като втора кожа, не носи бельо. Разбира се, това далеч не остана незабелязано от нейните почитатели, които сякаш се надпреварваха да харесат поста ѝ, пишейки комплименти в коментарите под него.

"Да поддържаме тялото в добро здраве е задължение, в противен случай няма да можем да поддържаме ума си силен и чист", гласи посланието ѝ, което всъщност е мисъл на Буда.

Снимка: Официален профил в Instagram