"Hot in the city, it's hot in the city tonight...", пее Били Айдъл и сигурно всеки друг би запял това невероятно парче, когато види Ирина Шейк по улиците на Ню Йорк Сити.

Вярно, в момента там не адска жега и снимката на топ манекенката е направена през деня, но в общи линии отговаря на посланието. Защото това му идва да си запее човек, щом види Ирина Шейк в мини червена секси рокля на разходка из града.

Моделът и бивша половинка на Брадли Купър, е допълнила перфектния си външен вид с късо сако на черни и бели квадратчета, високи боти и слънчеви очила.

Вижте снимката >>

Прави впечатление, че Ирина не носи предпазна маска на лицето си и този път не е в компанията на дъщеря си Леа де Сен. Момиченцето е на три години и е единственото дете на манекенката от актьора Брадли Купър. Двамата сложиха край на връзката си през юни 2019 г. след 4 години заедно, а като официална причина посочиха разминаващите им се графици, отчуждаващи ги един от друг.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След раздялата Ирина Шейк не е била засичана в компанията на друг мъж, освен на модния дизайнер Рикардо Тиши, който е неин близък приятел.

Снимка: Официален профил в Instagram