Погледнати отстрани, Елза Патаки и Крис Хемсуърт винаги са изглеждали като съвършената двойка. Красивите семейни снимки, които двамата често публикуват в социалните мрежи, карат техните почитатели да предполагат, че съпрузите се радват на "безоблачен" брачен живот, но това съвсем не е така.

В скорошно свое интервю за списание "Body + Soul" красивата 44-годишна испанка призна, че през годините, откакто официално са се врекли един на друг, тя и звездата от "Тор" са имали както множество възходи в своите отношения, така и немалко падения.

Вижте снимки на Елза и Крис >>

"Забавно е, че много хора ни мислят за перфектни партньори. Това не е вярно. Имали сме хубави моменти, но и доста пререкания. Все още работим над взаимоотношенията си", призна тя.

Патраки и Хемсуърт, които имат общо три наследника - 8-годишна дъщеря, носеща името Индия Роуз, както и 6-годишните близнаци Саша и Тристан, този декември ще отпразнуват десетилетие от сватбения си ден.

"Според мен всяка връзка изисква постоянна работа. Не е лесно, но аз винаги се опитвам да гледам само позитивните неща", отбеляза блондинката.

Пред изданието тя каза, че двамата с мъжа ѝ споделят страстта към активния начин на живот.

"Обичаме спорта и здравословната храна. Щастлива съм, че успяхме да запалим децата си по сърфинга. Правим всичко възможно да им намерим хобита извън дома, социалната мрежа и компютрите. Дъщеря ми язди кон заедно с мен, още откакто бе на 2 години и половина", каза Патаки.

Тя разкри, че по време на втората си бременност е била убедена, че ще може да се върне обратно на работа след раждането, но в крайна сметка не е успяла.

"Когато Крис се връщаше от снимачната площадка на поредния си филм, той неизменно ме питаше как е минал моя ден, а аз изобщо не бях горда да отговоря, че съм просто една майка. Но не би трябвало да е така, защото да си родител определено е трудно, но и нещо велико", заявява тя пред списанието.

Сега Елза казва, че е намерила баланса и поставя семейството си на първо място. Не отрича, че би се съгласила да участва в нови проекти, но единствено, ако те могат да се съобразят с ролята ѝ на майка и се снимат близо до нейния дом.

През миналата година съпругът ѝ взе решението временно да се откаже от киното, прекратявайки всичките си ангажименти, за да може да се съсредоточи върху ролята си на баща. Той призна, че никога не се е чувствал комфортно със славата и парите, които съпътстват кариерата му. През 2019 г., в интервю за списание "GQ", Хемсуърт призна, че богатството му го кара да се чувства ужасно. Според "Forbes" само през 2018 г. той е спечелил 64 млн. долара.