Два остри камъка в една кухня - хип-хоп звездата Ицо Хазарта и топ кулинарката Силвена Роу вдигнаха градусите в шоуто "Мастършеф" в сряда вечер в ефира. Между двамата прескочиха искри по време на гостуването на изпълнителя в кулинарното предаване.

Хазарта влезе в готварското предаване с останалите членове от журито на "България търси талант", за да опита и оцени ястията на претендентите за стоте хиляди лева.

"Ицо, виждам, че имаш невероятно рафиниран вкус", направи му комплимент шеф Роу, докато той дегустираше храната в ресторанта, но любезностите ѝ въобще не трогнаха госта.

"Благодаря за комплимента, но виждам, че нямаш добра преценка за мен", подхвърли самоиронично той, докато омиташе чините с миди сен жак с мус от сирена и зеленчуци, супата от аспержи с козе сирене и чипс от кейл, двата вида паста и десертите с ядки с признание, че се храни с доста по-обикновена храна по принцип.

Снимка: bTV

За шеф Роу остана утехата, че в творчеството си Хазарта е увековечил любимата ѝ веган кухня.

"К'во да ям? Ник'ви прасета, телета, филета, кюфтета! Спираме тия питиета, мани ги тия мезета. Караме само на 2% мляко, боб в гърнета, плод и зеленчук и две кафета", изпя той в хита си "Гладен", много преди да влезе в "Мастършеф".