Откакто преди няколко дни зимата официално настъпи у нас с първия за сезона сняг, мнозина прецизно разучават картата на света, отмятайки наум всички онези топли меса, на които биха могли да отидат, в случай че решат да се отдадат на почивка. И кой всъщност би бил в състояние да ги съди, при положение че алтернативата за припек под жарките слънчеви лъчи на някой лазурен бряг действително звучи далеч по-добре от мръзненето по заледените градски улици.

И макар синоптиците от малкия екран да обещават по-високи температури през идните дни, обяснявайки, че те ще стопят бялата покривка, дебелите дрехи все пак няма да изчезнат от гардероба, бивайки заменени с плажно облекло... Или поне такава е ситуацията за тези от нас, които все още само мечтаят за бягство, вместо да го предприемат.

Вижте снимки >>

За други обаче, като Ивайла Бакалова например, нещата стоят по съвсем различен начин. За тях студът е по-скоро илюзия, отколкото реалност, тъй като предвидливо са напуснали очертанията на държавата ни преди началото на неговата визита. Да, в момента носителката на титлата "Мис България - Вселена" за 2001 година не е сред хората, притесняващи колко молитви трябва да отправят към небето, за да запалят замръзналия си автомобил рано сутрин, тръгвайки за работа, тъй като от две седмици насам тя се намира в екзотичния Дубай, където снежните човеци са някакви странни митични създания, които жителите на емирството могат да видят единствено като част от коледната украса по витрините на магазините, предназначена основно за туристите.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

Не е ясно дали моделът отново се е върнал за постоянно в Близкия изток, където навремето реши да се премести, развивайки успешен бизнес с недвижими имоти, или е там колкото да се спаси от суровите климатични условия през предстоящите няколко месеца. Все пак през последната година тя прекара много повече време в България, навеждайки почитателите си на мисълта, че заради любимия си - ресторантьора Веселин Денков-Брадата, който обаче бе арестуван на ГКПП "Калотина" през септември 2020 г., е решила да се върне обратно в родината. Освен това някогашната кралица на красотата неведнъж е казвала в свои интервюта, че не харесва страната, в която се е установила, а луксът ѝ я изморява. И въпреки това, ето, че към днешна дата тя все пак е именно там, радвайки своите последователи в социалната мрежа с горещи кадри в открит плувен басейн, който в момента изглежда като мит за нас, в чийто води стои по бански костюм от две части, разкриващ добре поддържаното ѝ тяло. Разбира се, както може да се очаква, постовете ѝ в платформата веднага получиха хиляди харесвания и множество коментари, поне от онези потребители, за които чувството на завист е непознато.

"Адмирации", "В топ форма си, браво", "Невероятна жена", "Направи деня ми" и "Перфектна визия" са само част от комплиментите, които Бакалова получи за изображенията, накарали немалко хора да помечтаят да бъдат на нейното място.