Осем месеца, след като официално потвърди слуховете за раздяла със съпругата си Миряна, които преди това упорито се носеха седмици наред, Ивайло Захариев призна, че отново е влюбен. Откровението му дойде едва преди няколко часа, като актьорът засвидетелства чувствата си в социалните мрежи, споделяйки снимка с новата си половинка и променяйки личния си статус на "Обвързан".

Вижте половинката на Ивайло >>

"И докато си живееш и се тревожиш за нещо си, любовта те изненадва с приказка...", гласи посланието на кадъра, показващ звездата от сериала "Под прикритие" седнал на стол, насред красиво лавандулово поле, а в скута му стои 33-годишната Станислава Славчева, облечена в бяла рокля с тънки презрамки.

Снимка: Калина Серафимова

Подобно на свия избраник, и блондинката качи в акаунта си тяхно общо изображение от същото място, разкриващо как Захариев я е вдигнал във въздуха, целувайки я нежно по устните. На кадъра той носи бяла риза и дънки, докато тя е облечена в дълга жълта рокля от дантела и тюл.

"Любовта е дълготърпелива, пълна с доброта, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не търси своята изгода, не се дразни, не е злопаметна, не се радва на несправедливостта, а се радва на правдата, всичко прощава, на всичко се доверява, на всичко се надява, всичко претърпява", пише към фотографията Славчева.

Снимка: Калина Серафимова

Всъщност кадрите им са заснети още през миналия месец, но едва сега биват пуснати във виртуалното пространство.

За отношенията между двамата започна да се говори още средата на декември м.г., когато Ивайло все по-често бе засичан в компанията на Станислава на различни светски събития. Те присъстваха на премиерата на българската продукция "Диви и щастливи", а по-късно се появиха под ръка на церемонията по връчването на наградите "Българска модна икона".

Жената, откраднала сърцето на артиста, е родом от Асеновград и работи към компания IBM, която е най-големият доставчик на софтуер, хардуер и комплексни услуги в областта на информационните технологии в света. Тя е майка на момиченце и е един от създателите на "Бебеносещ календар", в който се отпечатват снимки на известни родители и техните деца, като средствата от продажбите му отиват за благотворителни каузи.

Снимка: bulFoto

Твърди се, че причина за запознанството на Захариев и Славчева, датиращо от края на 2018 г., е именно календарът, за който по онова време актьорът позира с двамата си сина Филип и Дамян.

Ивайло сложи край на връзката си с Миряна седем години след като двамата си казаха "Да" през 2012 г. на сватбена церемония пред очите на 120 гости. Скоро след това той напусна дома им, но нае квартира в близост до тяхното жилище, за да може да продължи да присъства активно в живота на своите наследници.