Без значение колко силно могат да обичат, факт е, че паметта на повечето мъже често им изневерява, когато трябва да докажат чувствата си, показвайки, че не са забравили онези значими за връзката им дати. Като рождения ден на половинката си например... И все пак има такива господа, които не само че не пропускат този значим празник, но и усилено се готвят за него отрано, опровергавайки лошата репутация на силния пол в това отношение. Един от тях несъмнено е Ивайло Захариев, който изненада своята годеница с предварително планирана почивка по случай нейния личен празник.

Вчера жената до актьора Станислава Славчева навърши 35 години, а той реши да ѝ подари "романтичен уикенд през седмицата", както гласи текстът към публикацията му в Инстаграм, където разкри на своите последователи в платформата част от него. За разлика от повечето хора, които в разгара на лятото по традиция се отправят към морските курорти, артистът, добил популярност у нас с ролята си на полицая Мартин Христов в хитовия сериал "Под прикритие", предпочете да заведе любимата си в една от най-популярните СПА дестинации в България, разположена под северните склонове на Рила планина, известна с най-горещите минерални извори в цяла Европа, а именно Сапарева баня. Така преди ден те загърбиха динамичното ежедневие на столицата и се отдадоха на спокойствието, царящо само на 75 км югозападно от нея.

Вижте снимки >>

Звездата от филма "Южен вятър" се спря на един от най-популярните хотели в града, предлагащ на своите гости редица удобства, сред които попадат възхитителен уелнес център, няколко огромни открити плувни басейни, както и живописна панорама към недалечните възвишения, която се вижда в краткото видео, споделено от Захариев в социалната мрежа преди броени часове. Кадрите, заснети от Станислава, започват от вътрешността на стаята, в която двамата са отседнали, като тя постепенно се придвижва до терасата, където партньорът ѝ пие кафе, легнал върху шезлонг, любувайки се на прекрасната гледка, ширнала се пред погледа му.

"Пълен релакс на 35-ия ми рожден ден! Благодаря ти, Ивайло! Мястото е страхотно", пише блондинката към галерия, съдържаща други две изображения, показващи избрани мигове от ваканцията им, като на едно от тях те вдигат наздравица за хубавия повод в ресторанта на комплекса.

За връзката им започна да се говори още в края на 2019 г., когато Ивайло все по-често бе засичан в компанията на Станислава на различни светски събития. Те присъстваха на премиерата на българската продукция "Диви и щастливи", а по-късно се появиха под ръка на церемонията по връчването на наградите "Българска модна икона".

Жената, откраднала сърцето на актьора, е родом от Асеновград и работи към компания IBM, която е най-големият доставчик на софтуер, хардуер и комплексни услуги в областта на информационните технологии в света. Тя е майка на момиченце и е един от създателите на "Бебеносещ календар", в който се отпечатват снимки на известни родители и техните деца, като средствата от продажбите му отиват за благотворителни каузи, оказал се причина за тяхното запознанство, тъй като през 2018 г. Ивайло позира за него с двамата си сина Филип и Дамян. В началото отношенията им са чисто приятелски.

"Тогава разговорите ни се свеждаха единствено и само до работа, но в определен момент постепенно започнахме да си споделяме какво се случва и в личния ни живот. Едва след като останахме сами и всеки от нас вече бе преживял раздялата с предишния си партньор, осъзнахме, че нашето приятелство някак неусетно е прераснало в нещо повече. Но до онзи момент не си бяхме позволявали да се погледнем с други очи, по по-различен начин", каза Захариев в специално интервю за Dir.bg през август м.г.

През септември 2020 г. Ивайло падна на едно коляно, предлагайки брак на Станислава, след края на представлението "Поручик Бенц", поставено в дома на Маестра Костадина Петкова в село Пчеларово, пред очите на събралата се публика. Под звука на множество аплодисменти, все още облечен в униформата на капитан Лафарж, той поиска ръката на своята любима, която, останала без глас от силното вълнение, едва успя да прошепне "Да".

Снимка: Личен архив