Модната агенция на Розмари Тишер - "Ивет фешън", разпространи официално писмо в защита на манекенката. Моделът е участничка в риалити шоуто VIP Brother. Появиха се предположения, че тя е правила секс в къщата с фитнес инструктора Риард. След излъчването на епизода с предполагаемия секс, Жени Калканджиева избухна в социалните мрежи с критичен статус:

"Аз познавам много манекенки... Ама многоооо... Но по-глупава от Розмари никога не съм срещала през целият ми професионален и житейски път. Не съм лоша, но тъпотията не мога да я разбера... Благодаря на всичките ми момичета, че не са като нея..."

Вижте снимки на Розмари >>

Собственичката на "Ивет фешън" Ивета Григорова реши да защити Розмари с официално писмо до медиите:

"Уважаеми журналисти,

По повод коментар на Евгения Калканджиева в социалните мрежи, относно представянето на модела на "Ивет фешън" Розмари Тишер в риалити формата на Нова ТВ "ВИП Брадър", ние, екипът на агенцията се чувстваме длъжни да ви отговорим. Заради изключително ниското ниво и грозен език досега нямахме подобно намерение, но тъй като доста медии "яхнаха" скандала, време е да изкажем и нашата позиция.

На първо място "Ивет фешън" е агенция с 25 годишна история. 25 години, в които сме работили изключително за чистия имидж на професията "модел" и вярваме, че сме успели, съдейки по доверието на нашите модели, клиенти и партньори. Политиката ни на работа изисква уважение към личният живот и пространство на моделите ни. За нас той е неприкосновен, освен, ако не накърнява името и имиджа на агенцията.

В конкретния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, тъй като представянето й в предаването не засяга по негативен начин въпросният имидж. Г-ца Тишер е пълнолетен, зрял човек и има своите представи за морал и приличие, и ние вярваме, че напълно осъзнава и стои зад действията си. Какви са отношенията й с нейния приятел никой от нас не знае. Какво чувство я ръководи в момента в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото й на личен избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, защото това категорично не отговаря на нивото на "Ивет фешън", казва Ивет Григорова.