Актрисата Наталия Андрейченко, за която бе обявено, че е изчезнала в Мексико, обяви в Инстаграм, че сама се е уединила в джунглата, съобщи ТАСС.

За изчезването на Андрейченко съобщи представителят ѝ Ян Тунцев в Инстаграм в понеделник. Той каза пред ТАСС, че не може да се свърже с нея повече от ден. Тя била видяна на гости на приятелка в Канкун, където се оплакала от умора и понижено самочувствие. След като си тръгнала оттам, вече никой не можел да се свърже с нея.

"Беше ми нужно да се освободя и да събера сили. Малко да помълча, да дойда на себе си, преди да се заема с нови задачи... Когато пристигнах при приятелката си в събота, вече ме чакаше кола, която да ме отведе на два часа и половина път навътре в джунглата. Там е организирано специално селище с интересни духовни лидери от различни страни по света: италианци, аржентинци, германци. Те много добре ме познават. Когато ме отведоха при тях, на гърдите ми вече висеше табелка с надпис "мълчание". На това удивително място се намираш в пълно уединение и никой няма право да те безпокои", написа актрисата в Инстаграм.

Наталия Андрейченко стана известна с филма "Сибириада" на Андрей Кончаловски. Тя участва също във "Военно-полеви роман", "Мери Попинз, довиждане", припоня БТА.