От няколко дни насам вече официално е 2022 г., което означава, че по всяка вероятност хората по света вече са започнали да се придържат към традиционните обещания, дадени мигове преди нейното настъпване. Да, малко преди стрелките на часовника да се слеят в полунощ, гледайки към бъдещето с надежда, човечеството дава различни обети, към които се стреми да се придържа през идните дванайсет месеца.

Така например някои се заричат да започнат новата календарна година на чисто, възнамерявайки да се поучат грешките, които са сторили през старата, без да ги повтарят. Други пък дават дума да бъдат по-самоотвержени, планирайки да помагат повече на околните, подавайки им ръка в моментите, когато имат нужда от помощ. А трети, подобно на Моника Валериева и Меди, очевидно са решили да превърнат искреността в своя философия на живот, придържайки се изцяло към истината, независимо колко усилия са положили в миналото, за да я запазят в тайна.

Вижте кадъра >>

Пример за това е откровението, което наскоро направиха някогашната участничка в конкурса "Мис Плеймейт" и соченият за най-актуален изпълнител в попфолк жанра. Преди ден двамата споделиха в личните си Инстаграм профили един и същ интимен кадър, на който стоят опасно близко един до друг.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

На снимката, заснета мигове преди да долепят устни, отдавайки се на страстна целувка, е направена в нощно заведение, в което двамата се забавляват. На нея брюнетката, облечена в къса оранжева блуза и блестящ панталон с висока талия, е клекнала до певеца, носещ черни дънки, съчетани с тъмносиня риза и сако, който я е хванал с ръка за шията, сякаш притегляйки я към себе си, докато тя е поставила своята на предмишницата му.

"Изгубени в любов", гласи посланието към поста на Меди, коментарите към който са забранени.

"Без значение от нищо... Това е просто любов", написа от своя страна Моника, а половинката ѝ веднага я удостои с три сърца.

Изображението, с което двамата най-после разкриха романса си, потвърждавайки слуховете за него, обикалящи средите от месеци насам, бързо се сдоби с хиляди харесвания. А под това, което еротичният модел сподели в своя акаунт, се появиха и не малко коментари от почитателите ѝ. И макар повечето от тях чистосърдечно да им пожелаха щастие, все пак имаше и такива, които не одобриха връзката им. Сред различните чувства, породени от фотографията, ревността на последователките на Валериева в социалната мрежа определено се открои.

"Всички момичета вече са с разбити мечти", изтъкна една от тях.

"Не, не... Ще порасна още малко и ти го взимам", заяви друга.

За отношенията между бившата участничка в предаването "VIP Brother" и изгрелият на музикалната сцена на "Гласът на България" певец се заговори за първи път през миналата година. Досега никой от тях обаче не бе коментирал публично дали мълвата е истина. Слуховете, че двамата са заедно се засилиха в средата на ноември, когато Моника качи във виртуалното пространство снимка, разкриваща, че си е направила татуировка със съкратената версия на името на Мехмед, с която стана популярен у нас.