Предстоящите празници се оказаха най-подходящия повод за Ася Капчикова да разкрие тайната, която пази вече в продължение на месеци. Както става ясно от последната публикация на носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2016 г., появила се в личния ѝ Инстаграм профил преди час, тя има основателната причина, която оправдава напълно отсъствието ѝ от медийното пространство в последно време. С нея изкусителната блондинка разкри, че отново е бременна - година и половина след като роди близнаците Ивиан и Ианик.

Хубавата новина тя сподели с вече изпитаната в миналото формула - чрез снимка, която всъщност е корицата на последния брой на сп. "Кенгуру", очакващ се на пазара още утре. За първата страница на изданието тя позира пред фотографския обектив облечена единствено със снежнобяло сако, под което не носи нищо друго, декорирано с голямо текстилно цвете на ревера в стил Кари Брадшоу от хитовия сериал "Сексът и градът", която често обича да разнообразява тоалетите си именно по този начин. Дрехата, стояща върху голото тяло на Ася, стои разтворена в долния край, разкривайки на зрителя нейния заоблен корем, нежно обгърнат от ръцете ѝ.

Вижте кадъра >>

В разговора си със списанието тя споделя различна ли е бременността с едно дете, в сравнение с тази с две; как се чувства малко преди да даде живот в най-приказното време от годината; както и каква е тайната на приказната визия на дамите през деветте месеца.

Красавицата разкрива още как съчетава грижите за децата с бременността си, какви са по характер момченцата и какви са разликите при очакване на бебче през лятото и зимата.

"Както първия, така и втория път, чувството е неописуемо. Очакваш с нетърпение да прегърнеш рожбата си. Това е най-скъпият подарък в живота на човек!", споделя брюнетката.

Освен като носителка на титлата "Мис Плеймейт", името на Ася нашумя и покрай връзката ѝ с рапъра Криско, когото среща преди конкурса. Двамата се запознават на снимачната площадка на видеото към песента "Шапка ти свалям". Всъщност, тя е участвала и в предходни негови проекти, но изпълнителят я забелязва именно в този, тъй като тогава се налага някое от дванайсетте момичета да завърже вратовръзката на костюма му, но се оказва, че никой освен Капчикова не знае как да го стори. Преди да приключат със снимките, той иска телефонния ѝ номер, но тя така и не му го дава. На следващия ден обаче той сам го е намерил и я кани на вечеря. Така започва романсът им, който продължава почти две години.

Снимка: Александра Владимирова, Best Moments Photography

След края на отношенията им, красавицата спря с провокациите и започна да брани ревностно личния си живот. Тя все още не е издала кой е бащата на децата, които носи в утробата си. През 2017 г. наши медии писаха, че тя е започнала да се вижда с бизнесмен, който няма нищо общо с шоубизнес средите. В редките случаи, когато в интернет пространството се появяваха техни общи кадри, двамата изглеждаха наистина щастливи заедно.

"Приятелят ми не е известен, но е всичко, което съм търсила в един мъж. Не искам да афиширам връзката ни, но няма да го крия. Срещнахме се на рожден ден на общ приятел. Стоеше в единия край, беше скромен и не пиеше. Казах си: "Това е моят мъж!", разказа през 2017 г. пред радио "Фреш" плеймейтката.

Първородните ѝ наследници проплакаха за първи път на 23 юни миналата година в Първа специализирана акушеро-гинекологична болница "Света София" ЕАД. Сега се очаква отрочето ѝ да се появи малко преди Коледа, като подранил подарък за Рождество Христово.