Брад Пит подготви изненада за випуск 2020 на щатския университет в Мисури. 56-годишният носител на награда "Оскар" записа видео обръщение към завършващите студенти, което учебното заведение публикува на официалната си страница в Twitter преди ден.

"Подготвили сме ви специално съобщение от един от нашите възпитаници. Благодаря ти, Брад", гласи посланието към публикацията.

Роденият в Оклахома актьор, се мести в щата, разположен в Средния запад на Америка, заедно със семейството си още ранна детска възраст. Всъщност, неговите родители и до днес живеят там - в град Спрингфийлд, където е отраснал бившият съпруг на Анджелина Джоли, а той ги посещава при всяка възможност.

Вижте снимки на Брад >>

Едва ли ще бъде изненада за някого, че холивудската знаменитост, многократно определяна за секссимвол, е бил сред популярните младежи в университета - статус, който започва още в гимназията, където е получавал само високи оценки, играл е тенис и е бил част от отбора по дебати.

Още в училище той вземал участие в постановки и мюзикъли, които не са възпрепятствали интензивните му тренировки по борба и гмуркане.

Ето какво казва звездата от "Троя" в настоящето видео:

"Здравейте! Тук е карантинният Брад, който вика от радост за завършващите Държавния университет в Мисури. Да! Предвид времето, в което се намираме, сигурно е много странно за всички ви да се дипломирате по този начин, но знайте, че имате нашата подкрепа. Уповаваме се на вас, че ще направите този свят едно по-добро място. Желаем ви всичко най-добро в бъдещите ви начинания", пожела Бит.

"Е, стигнахте дотук. Успяхте! Насладете се на мига. Още веднъж честито и мислете в големи мащаби", завърши той.

Пит се присъедини към списъка с популярни личности, които отправиха видео поздрави към успешно дипломиращите се студенти от различни ВУЗ-ове из Щатите. Сред останалите имена са бившият президент на САЩ Барак Обама, Ник Джонас, Фарел Уилямс, Алиша Кийс, Оливия Уайлд, Зендая, Кевин Харт и др.