По принцип казват, че връзките са сложно нещо, но ако съдим за отношенията между хората по тези на Андреа и Кубрат Пулев, които само за година и половина преминаха през множество обрати, то излиза, че те са истинска мисия невъзможна.

Днес спокойно можем да кажем, че, опитвайки се не само да проследят романса на певицата и боксьора, но и да намерят каквато и да било логика в него, техните почитатели окончателно изпуснаха нишката му. Двамата ту бяха партньори, ту врагове, ту приятели, а сега изглежда така, сякаш отново са заедно.

Преди по-малко от месец изпълнителката и спортистът заснеха обща фотосесия в двореца "Врана", рекламираща алкохолна напитка. Предвид назрялата преди това вражда помежду им, кадрите, акцентиращи на близостта им, определено озадачиха техните фенове, които се запитаха дали пък те не са решили да дадат поред шанс на любовта си. Какъвто и да е отговорът, ето какво говорят фактите...

Вижте кадъра >>

Съвсем наскоро Пулев кацна в Лондон, където в събота ще се състои дългоочакваният му мач срещу Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория. Кобрата ще се изправи срещу опонента си на ринга в "Арена Уембли" пред очите на 1000 присъстващи, като една от тях ще бъде самата Андреа.

В кратки видео клипове, които блондинката публикува като 24-часови истории в личния си Инстаграм профил, тя издаде, че е летяла за британската столица заедно с боеца и брат му Тервел. Кадрите ѝ бяха заснети на борда на самолет, а краткото послание към тях гласеше: "Да тръгваме".

Няколко родни медии писаха, че след пристигането в Обединеното кралство, тримата веднага са си направили тест за Covid-19, наред с придружаващия ги екип, а след отрицателния им резултат са откарани в хотел, намиращ се в близост до залата, в която двамата мъже ще премерят сили. Времето до срещата Кубрат ще прекара в изолация, без право да напуска сградата, в която е настанен, като изключение ще се прави само за тренировките му големия ден.

Това ще бъде първият път, в който Андреа ще присъства на мач на Пулев извън България. Тя многократно е казвала, че преживява тежко битките му, затова предпочита да ги гледа сама на телевизора в уюта на своя дом.

Неотдавна тя бе гост в предаването "Неделята на NOVA", където се опита да опровергае слуховете, че с Кубрат са се събрали, въпреки скорошния им общ им проект.

"Никога не сме спирали да поддържаме връзка с Кубрат, но не сме заедно", заяви попфолк звездата в ефир, след което разказа, че след раздялата им се е качила на автомобила си и е шофирала толкова бързо, че ѝ се е искало да се удари в някое дърво със 150 км/ч.

За щастие това не се е случило и в крайна сметка тя се е озовала в Солун, където си е дала време, през което да преживее огорчението и обитата.