Близките, приятелите и почитателите на Лорина Камбурова ще се простят с нея на 6 юни, неделя, в черквата "Свети Никола" във Варна. Опелото ще бъде там от 12:30 ч, съобщиха роднини на младата актриса.

30-годишната любимка на публиката си отиде неочаквано на 27 май в Москва заради белодробно заболяване. Тя заминала за руската столица през декември, а през април се е надявала да присъства на премиерата на филма "Любов и чудовища", който снимала там и имала главна роля.

Последните месеци Лорина прекарала съвсем сама в болница в руската столица. Накрая се разболяла и от Covid-19, като причината за смъртта й е тромб и емболия. Тя така и не дочака трансплантацията, от която се е нуждаела заради белодробното си заболяване, за което са знаели малцина.

Георги Елисеев - годеникът на отишлата си без време Лорина написа два последователни поста във Фейсбук, с които изрази скъбта си: "Почивай в мир, слънчице!" и "Продължавай да блестиш така, както само ти можеш".

Той също като нея е от Варна, но живее в Ню Йорк. Там Елисеев работи като финансист, а в свободното си време се изявява като диджей под псевдонима George Quest.

През 2019 г. Георги и Лорина се сгодиха.