Какво е общото между Папи Ханс и супермодела Ирина Шейк? Преди да започнете да рисувате захаросани сценарии, да кажем, не е любов или поне не романтична такава. По-скоро любовта към високите скорости.

Вижте снимки >>

През изминалата седмица Люис Хамилтън спечели за шести път в кариерата си Гран при на Великобритания във Формула 1, с което постави рекорд по победи в историята на "Силвърстоун". На състезанието е присъствал и Папи Ханс, който бе споделил стори от посещението си на британската писта.

В същото време любовта си към високите скорости демонстрира и Ирина Шейк. Тя бе специален гост, но на старта във Формула Е, който се проведе в Ню Йорк през уикенда. Манекенката дори се възползва от възможността да се настани в автомобила за сигурност на пистата и позира заедно с изпълнителния директор на Формула Е Алехандро Агаг.

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас пък бяха завели 18-годишния си син Дилън също на надпреварата във Формула 1 на пистата "Силвърстоун".

Тримата се появиха със забележително съчетано облекло, забелязаха от списание Hello. Катрин Зита-Джоунс е с червена риза, синът им е с бяла, а Майкъл Дъглас е с тениска с поло яка и розов пуловер. Разбира се, и тримата са със слънчеви очила, които придават още по-стилен завършек на появата им.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас и синът им Дилън

Снимка: Instagram