Ако търсите тайната на сияйната кожа, може би ще искате да последвате стъпките на Камерън Диас - актрисата наскоро разкри, че никога не мие лицето си. 49-годишната Диас взе участие в подкаста "Rule Breakers" на Мишел Визаж и разказа на звездата от "RuPaul's Drag Race", че се е отдръпнала от някои обществени очаквания и норми, след като се е отказала от Холивуд преди години.

Тя признава:

"Аз съм абсолютна жертва на всички обществени обективизации и експлоатации, на които са подложени жените. В определени моменти и аз самата съм се поддавала на всички тях."

Докато много знаменитости продават скъпи продукти за красота в наши дни, звездата каза, че е "звяр", когато става въпрос за собствената ѝ грижа за кожата - или за липсата на такава.

Embed from Getty Images

"Буквално последното нещо, за което мисля ежедневно... като че ли може би изобщо не мисля през деня, е как изглеждам", каза тя. "Буквално не правя нищо. ."

Въпреки че приема естествената си красота, тя казва, че "два пъти месечно" слага един от "милиардите си продукти" върху лицето си. "Един път върши работа, нали? Това ли е всичко, което трябва да направя?" - пошегува се тя.

Диас, която се омъжи за Бенджи Мадън през 2015 г. и роди дъщеря си през 2020 г., наистина управлява марка вино, наречена Avaline, но не очаквайте скоро козметична марка от тази актриса.

Embed from Getty Images