Камерън Диас, която наскоро стана майка, няма намерение да наема бавачка, която да ѝ помага с грижите за бебето.

Вижте снимки на актрисата >>

Тя и съпругът ѝ - музиканта Бендажамин Мадън, станаха родители през последните дни на миналата година и сега се радват на малката си дъщеря Радикс. Близък до семейството споделя пред списание People, че Камерън иска да прекарва всяка секунда с бебето и е изцяло отдадена на майчинството.

"Техните приятели са много верни и дискретни, затова не е странно, че те успяха да опазят тайната (че очакват бебе) до последния момент", допълва източникът.

Камерън Диас преди време обяви, че се оттегля от киното. Тя става известна с участието си в "Маската" през 1994 г., а последният филм с нейно участие е "Ани" от 2014 г.

Актрисата е споделяла в свои интервюта, че майчинството не я привлича, но явно това се променя в мига, в който среща съпруга си. Двамата се женят през 2015 г. и оттогава се отдават на целта да създадат семейство. А това според тях включва: да живеят здравословно, да намалят нивото на стреса и да правят всичко възможно да бъдат позитивни.

Каквото и да са правили, явно е дало резултат, защото Бенджи и Камерън, която е на 47 години, вече са щастливи родители на малката Радикс.