Кандис Суанепул изглежда перфектно във фотосесия по бельо от новата бондидж колекция на Victoria's Secret.

Вижте снимки >>

31-годишният супермодел от Южна Африка е по-позната като един от ангелите на известната марка за бельо, но ръководството на компанията отмени ежегодното шоу, което трябваше да се проведе преди няколко месеца.

Шоуто стартира през 1995 г. и бе мащабно поп културно събитие. През 2018 година обаче имаше едни от най-ниските рейтинги и привлече критики, че е сексистко, остаряло и че му липсва разнообразие.

През 2018 г. имаше и яростни реакции на интервю във Vogue с тогавашния шеф на маркетинга Ед Разек, който заяви, че транссексуални модели не трябва да бъдат част от шоуто.

По-късно той се извини, а през 2019 г. напусна компанията.

Въпреки наранения имидж на компанията, Кандис Суанепул и много нейни колежки не са се отказали от марката, която ги е направила известни и рекламират продуктите ѝ с необходимия професионализъм.

Не може да се отрече, че за пореден път южноафриканската красавица е изключително секси, позирайки в няколко модела бондидж бельо. В същото време майката на две деца рекламира и собствената си марка бански костюми Tropic of C. Кандис е един от най-скъпо платените модели в света.