Миналия уикенд Кание Уест поднови акаунта си в Twitter и за няколко дни постна коментари за дружбата си с Ламар Одом, няколко дизайна на татуировки и едно смущаващо мистериозно послание, което на пръв поглед оставя Ким и децата ѝ бездомни.

"Колкото и креативни да са идеите ви в най-силния ви момент, трябва на всяка цена да защитавате способността си да творите. Опитайте се да избягвате ситуации, в които се разконцентрирате от идеите си. Разсейването е враг на въображението. Понякога трябва да се отървете от всичко", написа звездата в профила си.

Вижте снимки на семейството >>

Постът му веднага развълнува единственият човек, когото Уест следва, а именно съпругата му Ким. И тя реагира с думите: "Чакай.... ОТ ВСИЧКО?"

Малко след странната размяна на съобщения, на помощ ѝ се притече моделът Криси Тейгън, която услужливо предложи на Ким подслон и надуваемо легло, пишат от tialoto.bg.

"Май ще трябва нещо по-голямо и за децата? Все още не ми е ясно какво означава "всичко". Трябва да го изясня. Благодаря ти, че си толкова добра приятелка. Може би Джон може да се обади и да разпита? Но може би Кание има предвид и приятелите под "всичко"? Толкова е объркващо", продължи да разсъждава в мрежата Ким.

"Права си, прецакани сме. Но още имам надуваемата къща от събота. Тя е легло и къща в едно", коментира Криси, визирайки играчките от партито за рождения ден на дъщеря ѝ през уикенда.