Всички знаем, че някои звезди харчат баснословни суми за децата си. Някои им купуват скъпи автомобили, часовници и какво ли още не. Сега е ред на Карди Би, която сподели, че ще похарчи 400 000 долара за партито по случай първия рожден ден на дъщеря си Кълчър.

Вижте снимки на Карди Би >>

Изпълнителката и съпругът ѝ Офсет са платили още 100 000 долара за бижу от бяло злато с диаманти, вдъхновено от любимото телевизионно шоу на малката Кълчър - Word Party.

Рожденият ден на момиченцето е на 10 юли.

Голямата сума провокира част от феновете да коментират, че това пилеене на пари не е оправдано, тъй като много деца имат нужда от финансова помощ, докато Кълчър дори няма да си спомня своя първи рожден ден.

През май месец Карди Би бе нападната от последователите си в социалните мрежи заради друг случай с харчене на огромна сума. Тогава тя съобщи, че е платила 80 000 долара за аксесоари за своето бебе и не се притеснява да се хвали с покупката, тъй като "си е скъсала за*ника от работа".

Изпълнителката на Bodak Yellow написа следното:

"Току-що изръсих цяла торба пари за дъщеря си, защото лошите к*чки се глезят. Да, хваля се, защото си късам за*ника от работа".

Снимка: Instagram