Супермоделът Карли Клос и нейният съпруг Джошуа Къшнър, които се ожениха през октомври, заминаха на романтично пътешествие в Южна Африка.

Вижте снимки >>

Карли Клос разпространи в Инстаграм свое селфи от сафари със съпруга си.

Младоженците са заедно от шест години. Бизнесменът Джошуа Къшнър е брат на зетя на президента на САЩ Доналд Тръмп, Джаред Къшнър. Карли и съпругът й решиха да прекарат медения си месец близо до природата. Други снимки, които Карли Клос качи в Инстаграм, показват семейство слонове и лъв, който се прозява.

От своя страна Къшнър публикува снимка на съпругата си със сламена шапка и рокля на цветя, на която просто написа "Южна Африка".

Карли Клос и бизнесменът Джошуа Къшнър сключиха брак на церемония в Ню Йорк, на която присъстваха 80 отбрани гости. Очаква се те да организират по-голямо празненство с приятели и роднини през следващата година. На сватбата си Карли Клос бе облечена с рокля на "Диор". Неотдавна тя разкри, че за избора на сватбената си рокля се е вдъхновила от Меган Маркъл.

"Тя бе толкова красива в деня на своята сватба. Считам, че това е ден, в който трябва да се чувстваш щастлива, красива и спокойна. Мисля, че това, което прави жената най-красива - особено в деня на нейната сватба - е блясъкът, който идва отвътре", каза Клос.

Снимка: Instagram