Катерина Евро е една щастлива майка, която безрезервно обича своя син Александър Кадиев. За пореден път техните топли семейно отношения получиха публичен отзвук с Инстаграм, след като актрисата публикува поздрав, придружен от серия от снимки от детството до напи дни на Сашо, който вчера отпразнува своя 37-и рожден ден.

Вижте кадрите >>

"Честит Рожден Ден на моето момче! Мама те обича! Александър Кадиев, понеже ми направи забележка, че ми е кратък поздрава, та да го добавя:

Благодаря ти, че ме радваш, че си умен, че всеки ден ми напомняш за прекрасния си баща, че не забравяш да ми звъннеш, където и да си, че си талантлив и че съм най-гордата майка!

Да продължавам ли.....?", написа Катето Евро, као украси посланието си в социалната мрежа с множество емотикони във формата на сърчица.

Александър Кадиев е единственият син на актрисата и покойния ѝ съпруг Георги Кадиев. Той е роден на 30 август 1983 г. Интересен факт е, че само два дни след рождената дата на сина си, а именно на 1 септември, рожден ден празнува самата Катерина Евро. Утре тя навършва 64 години.

Явно майка и син, както и цялото им семейство и приятели, празнуват на морето, тъй като последната им публикувана снимка в социалната мрежа е с коктейли на плажа.