Казват, че в живота на всяка жена има 2 специални рокли. Разбира се, ясно е, че едната е тази, с която застава пред брачния олтар, редом до своя партньор, официално вричайки му се във вечна любов, а другата е онази, която облича по-рано - за абитуриентския си бал, празнувайки заедно със своите съученици успешния край на тяхното 12-годишно обучение.

Факт е, че и двете събития са значими, тъй като бележат съвсем нова глава в нейната лична история, а именно поради тази причина и дрехите, които носи, са важни, защото те завинаги ще останат в съзнанието ѝ като символ на новото начало, за което ще се сеща всеки път, когато случайно ги види сред останалите облекла в дъното на гардероба си.

Вижте снимки >>

В тази връзка наскоро пиар експертът Ива Екимова показа на своите последователи в социалната мрежа на какъв тоалет се е спряла за своето дипломиране. За специалния повод младата певица, която преди дни завърши гимназия, е избрала красива светлосиня дълга рокля, достойна за принцеса от приказките. Дрехата се отличава с голи рамене и деликатно V-образно деколте, както и висока странична цепка в предната част на разкроената пола, която пада свободно до земята на богати дипли, разкриваща единия ѝ крак. Външният ѝ вид е допълва от бели сандали на висок ток и нежни бижута.

На снимките, споделени от майката на момичето, се вижда, че бившата участничка в шоуто "Маскираният певец" е предпочела да заложи на семпъл грим, подчертаващ очите ѝ, а дългата ѝ коса е вързана на висока опашка, заради която много от почитателите на Дара я сравниха със световноизвестната звезда на поп музиката Ариана Гранде, чийто стил е сходен с този, представен от българската ѝ колежка.

"Тя е моят герой, моята пътеводна светлина, моят учител, моята гордост! Тя е звездният блясък, амбицията и мечтателката, която ми дава кураж, сила и енергия да се събуждам всяка сутрин с мисълта за ново начало!

Тя е съществуването, заради което си струва! Тя е харизмата, която омагьосва! Тя е талантът, който увлича, вдъхновява и окуражава! Тя е забавна, крехка, силна, изящна, фантастична и прекрасна! Тя ме вбесява и изнервя!

Но ме кара да ѝ простя всичко, когато ме изпълва с чувство на радост, удовлетворение и гордост!

Честито, мече, злато мое!

Ти доказа, че силата, дръзновението, таланта, амбицията, фокуса и желанието могат да работят заедно и да си едновременно изумителен професионалист и всеотдаен отличник!

Дните, в които съм се тревожила, дали ще се справиш са в миналото! Днес съм горда с теб! Ти можеш всичко! Вече съм спокойна, че се победител!

ОБИЧАМ ТЕ!", гласи трогателното послание, което Ива написа към техен общ кадър от семейното тържество, състояло се малко преди бала.

На фотографията половинката на покойния вокалист на група "Сленг" - Дими, стои с широка усмивка до наследницата си, прегръщайки я през кръста с едната си ръка. Самата тя също се е спяла на сатенена рокля в същия цвят като този на изпълнителката на "Война", само че нейната е обсипана с цветя. Завършвайки визията си, тя е сложила тъмносин широк колан на талията, масивна огърлица и жълти обувки на висок ток.

Дара обаче все още не е качила фотографии от събитието.