Лятото е в своя разгар, което без каквото и да било съмнение означава, че в момента някои от хората по света усилено планират своята почивка, търсейки най-подходящото място, на което да избягат далеч от тягостната рутина на ежедневието си, докато други вече са заминали на мечтаната ваканция, наслаждавайки се подобаващо на безгрижното време, прекарано под жарките слънчеви лъчи на някоя екзотична дестинация.

Разбира се, в това отношение звездите не правят изключение, особено след като и те, подобно на всички останали, прекараха по-голямата част от миналата година в пределите на своите домове, затворени между четирите им стени заради пандемията. Поради тази причина знаменитостите също гледат да се възползват максимално от топлите месеци, отдавайки се на вълнуващи преживявания, преди пак някой нов и опасен щам на вируса да вземе да се появи, обръщайки с главата надолу най-после влизащия обратно в релси живот.

Вижте снимки >>

Така например преди почти седмица прекрасната Катрин Зита-Джоунс и мъжът ѝ Майкъл Дъглас обърнаха гръб на бляскавия Холивуд, за да плават в откритите води на Средиземно море с яхта, близо до бреговете на остров Майорка. Задокеанската преса пише, че актрисата, позната със своята красота, запленила зрителите още в края на 90-те, когато излезе филмът "Маската на Зоро", никога не е изглеждала толкова обаятелна, колкото сега. На 51 години брюнетката съчетава в себе си увереност, елегантност и шик, а като доказателство за това твърдение могат да бъдат разгледани публикациите ѝ в Инстаграм, където наскоро се появи видео, привлякло вниманието на мъжката аудитория от нейните почти 4 милиона последователи.

Кадрите са заснети на палубата на плавателния съд, на които съпрузите си отдъхват от задачите и отговорностите, изпълващи обичайния им график. В тях актрисата от "Клопка" не само демонстрира пленителната си фигура по цял бански костюм в черен цвят, приковаващ погледите с изрязаната си кройка, но също така показва на почитателите си как я точно поддържа, правейки йога упражнения, дори и в дните си за отдих. Постът ѝ бързо събра повече от 1 млн. харесвания и множество коментари, възхваляващи външния ѝ вид, както и желанието ѝ да го съхрани за колкото се може по-дълго.

"Чудесен начин да запазиш форма - плуване, йога, разтягане... Ти си истинско вдъхновение!", написа един от феновете ѝ.

"Красива жена с прекрасна фигура", включи се друг.

"Тялото ти е невероятно", заключи трети.

Няколко дни по-рано Катрин очарова потребителите на социалните мрежи, споделяйки изображение, на което е в напълно естествен вид - без никакъв грим и с посребряла коса, заснето с огледалото на банята в жилището си, малко преди с половинката ѝ да поемат на своето пътешествие. Очевидно тя не изпитва никакво притеснение от годините си и гордо показва, че се харесва на всяка възраст, а този факт определено допадна на почитателите ѝ, които я засипаха с комплименти.

Каквото и да си говорим, щастието, което изпитва като жена, майка и съпруга със сигурност оказва влияние визията ѝ. Тя и Дъглас са женени от почти 21 години - период, през който неведнъж са сочени като една от стабилните двойки в шоубизнес средите. След срещата си на фестивала в Довил през 1998 г. досега те не са се разделяли, доказвайки, че истинската любов може да съществува дори в Меката на киното, позната със своя фалш. Естествено, като всички други хора през годините и те се сблъскаха с редица бури, но излязоха от тях по-сплотени и силни от всякога.

В първия ден на ваканцията им Катрин доказа именно това, качвайки в профила си поредица от снимки, на които двамата се целуват нежно пред фотографския обектив.

"Когато лошите селфита се случат на добрите хора", гласи закачливото ѝ послание към тях.