"Винаги съм имала плосък корем и не съм се ограничавала в храненето - пица, паста, млечни продукти. Но след раждането на Сторми започнах да се замислям с какво се храня".

Вижте снимки >>

Това сподели Кайли Дженър, която тези дни показа на феновете плоския си корем и опроверга спекулациите, че е бременна за втори път.

Доведената сестра на Ким Кардашян е категорична, че диетата е много важна. По думите ѝ няма как една и съща диета да помага на всички, важното е всеки да намери хранителния режим, подходящ за неговия организъм.

Дженър посочва, че след раждането на малката Сторми е започнала постепенно да елиминира вредните храни, които преди това е консумирала.

"Това наистина проработи, поне при мен", добавя тя.

Наскоро дъщеричката на Кайли стана на една годинка. Младата майка все по-често се включва на живо в Instagram и обяснява как спортува и се храни, за да изглежда страхотно.

Звездата изтъкна, че по време на бременността е качила 20 кг. Според нея всяка жена се възстановява по различен начин и не е нужно да се сравнява с останалите. Тя посочи още, че Ким и другите ѝ сестри с деца много ѝ помогнали с ценни съвети.