Не сте забравили Кейт Ъптън, нали? Невероятният модел, който пълнеше страниците на списанията и мъжките погледи преди повече от две години. Е, тази прекрасна жена стана майка за първи път преди 14 месеца и признава, че това да е родител много я е променило.

Вижте снимки на Кейт Ъптън >>

В интервю за изданието Editorialist 27-годишната красавица споделя как се е променил животът ѝ и този на съпруга ѝ - бейзболиста Джъстин Върландър, откакто се роди дъщеря им Женевиев през ноември 2018.

"Да съм майка на Виви ме промени по много начини. И е чудесно", казва Ъптън, но си спомня и за цялото напрежение след раждането на бебето, както и покрай кърменето.

"Истината е, че кърменето направо ми изцеждаше енергията. Разбрах, че трябва да се успокоя и да дам време на тялото си да се възстанови", добавя още моделът.

Тя казва още, че със съпруга ѝ полагат старание да не прекаляват с използването на смартустройства около дъщеря си и често си правят вечери, на които телефоните са забранени, защото не искат Виви да израсне с впечатлението, че животът на човек се върти само около смартфона му.

"Искам да се наслаждавам на живота, на семейството си, а не непрекъснато да се опитвам да си направя перфектната снимка", категорична е Кейт.

За щастие на нейните почитатели, макар и да не се старае, Кейт Ъптън има достатъчно перфектни снимки и все още изглежда страхотно.