Актрисата Кейт Бекинсейл се крие от жегите, както повечето британци през последните дни, и прекарва времето си с нетипичен спътник - лисица.

В понеделник 48-годишната актриса от "Guilty Party" сподели видео в Инстаграм, в което се вижда как  храни малка лисица сред нещо като двор или градина. В клипа лисицата се приближава до Бекинсейл и внимателно изяжда малки парченца месо от ръката й. Бекинсейл гали животното и предлага на лисицата голяма купа с вода.

"Бях толкова трогната, през една наистина тежка седмица, от абсолютната сила, която са добротата и приятелството. Моля, всички, сторете добрина някъде, навсякъде. Това променя живота. Благодаря много на всички мои специални хора и на моето малко приятелче сираче", казва тя.

Тя приютила животното още на 21 юни и го настанила в дома на родителите си, които се грижат за него. Както се знае от доста време лисиците на Острова са със статут почти на домашни любимци, тъй като често се се разхождат из улиците сякаш не са диви животни. Кейт казва, че като дете е гледала котки и голямо куче.