Кейт Мидълтън изненада почитателите на кралското семейство, публикувайки първото си лично съобщение в Инстаграм страницата на херцозите на Кеймбридж.

В неделя сутринта съпругата на британския престолонаследник сподели в социалната мрежа серия от снимки от визитата им с принц Уилям на Пакистан, като написа емоционално послание към изображенията.

Вижте снимки >>

"Общността в SOS селището е изградена около семейството - при това най-доброто възможно семейство, което можете да си представите - в него всички са заедно, събрани, за да отгледат с обич децата и да ги защитават. Тези уязвими деца, голяма част от които са преминали през различни травматични обстоятелства, растат в грижовна среда и днес са в състояние да формират качествени взаимоотношения, отчайващо нужни им, за да процъфтят", гласи публикацията, която тя подписа с пълното си име - Катрин.

По време на 5-дневната си обиколка Уилям и Кейт се завърнаха за втори път в SOS селището, след като полетът им беше отложен поради буря в Исламабад. Импровизираното посещение позволи на двойката да изиграе още един мач по крикет с децата.

Междувременно източници на сп. "People" казаха, че допълнителното време в центъра е дало възможност на аристократите да се задълбочат в историите на малчуганите, обръщайки им специално внимание.

Докато разговаряше с няколко от възпитаниците в програмата, Кейт сподели, че според наблюденията ѝ от Англия, два са факторите за успешен живот и развитие на едно дете - обграждащата ги среда и стойностни взаимоотношения с останалите хора. Херцогинята на Кеймбридж изрази още радостта си, че открива именно тези признаци в дома в Лахор.