Съпругата на принц Уилям, херцогинята на Кембридж Катрин се върна в училище, за да разговаря с ученици като част от дейността си в полза на психическото здраве.

Вижте снимки >>

Тя показа на децата нещо, което я "прави щастлива" и извади семейна снимка, на която са заедно с принц Уилям и трите им деца - принцеса Шарлот и по-големия и по-малкия ѝ брат принцовете Джордж и Луи.

"Това са децата ми, а до тях е съпругът ми", каза Кейт, която се омъжи за принц Уилям през 2011 г. Херцогът и херцогинята на Кембридж използват въпросната снимка като изображение за свои коледни картички.

Кейт бе облечена в зелена токля Eponine за 2100 паунда и боти L.K. Bennett за 295 паунда. Докато седеше на ниските масички при децата тя отвори своя клъч Mulberry и каза на децата: "Имам нещо. Не е голямо. Искате ли да го видите?" и показа семейната снимка с думите: "Това е моето семейство. То ме кара да се чувствам щастлива. Обичаме да играем заедно навън и да прекарваме много време заедно като семейство."

Кейт е патрон на благотворителната организация за детско психично здраве "Плейс ту би", припомня Ройтерс, цитирана от БТА.