37-годишната певица Кейти Пери е сгодена за Орландо Блум от 2019 г., като той и предложи брак точно в Деня на влюбените, но двойката беше принудена да отложи сватбата заради пандемията. Първоначално двамата имаха планове да се оженят в Япония. Самата Кейти разказа за плановете им за сватбата по време на скорошното си участие в радио шоуто на Кайл и Джаки О.

"Тази дестинация за нас е място, на което все още искаме да отидем, но не можем. Но на всеки няколко месеца е като: "Нов вариант! Нов вариант! Нов вариант!", каза певицата.

Съобщава се, че Кейти е планирала да застане до олтара когато е била много бременна, а източник разкрива пред сп. People: 

"Всичко беше подготвено за Япония със 150 гости. Всъщност Кейти беше много развълнувана, че ще отиде до олтара бременна". И двамата бяха толкова въодушевени, че всички детайли по сватбата най-накрая са почти готови, но се наложи да отложат нещата заради пандемията." 

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Пред австралийските радиоводещи Кейти сподели, че подхожда "търпеливо" към сватбата си и че при първия подходящ момент ще я осъществят.