Кейти Пери вече официално е майка. Преди няколко часа стана ясно, че певицата е дарила годеника си Орландо Блум с момиченце, което носи името Дейзи Доув Блум. Бъдещите съпрузи избраха нетрадиционен начин да обявят хубавата вест - чрез официалната Фейсбук страница на организация UNICEF, на която са посланици на добра воля.

Именно в профила на Детския фонд на Обединените нации, създаден на 11 декември 1946 г. от Общото събрание на ООН, се появи черно-бял кадър, на който се вижда как ръцете на 35-годишната певица и 43-годишния актьор държат малката длан на своята новородена наследница.

Вижте кадъра >>

"Изпълнени сме с любов и щастие от раждането на нашата дъщеря", разкриват родителите.

Двамата се възползваха от възможността да обърнат внимание на проблемите, с които се сблъскват немалко родилки.

"Знаем, че сме късметлии и че не всеки може да изпитва нашето спокойствие в подобен миг. Някои общности по света все още страдат от сериозен недостиг на здравни работници и поради тази причина на всеки 11 секунди умира бременна жена или новородено дете, при това от причини, които могат да бъдат избегнати. По време на коронавирус пандемията много бебета са в риск поради липсата на достъп до вода, сапун и лекарства. Като родители, това разбива сърцата ни", пишат холивудските звезди.

Посланието им продължава, разкривайки, че за да отпразнуват появата на малката Дейзи на бял свят, те са създали страница за дарения към UNICEF.

"Организацията прави всичко необходимо, за да гарантира, че за всяка бъдеща майка ще получи качествено здравно обслужване", изтъкват те.

Кейти и Орландо се сгодиха през февруари 2019 г. след продължила три години връзка. През март тази година певицата оповести, че очаква дете.

Блум има 9-годишен син - Флин, от бившата си съпруга Миранда Кер. Изпълнителката на "Roar" също има един провален брак зад гърба си - с британския комик Ръсел Бранд.