Риалити звездата Ким Кардашиян Уест подписа договор с шведската музикална стрийминг компания "Spotify Тechnology" да води подкаст, посветен на реформата в наказателното правораздаване.

Шоуто, което ще бъде достъпно на платформата "Spotify", ще е свързано с работата на Уест в "Innocence Project" - неправителствена организация, която се бори срещу несправедливите присъди, каза представител на звездата.

Вижте снимки на Ким >>

Ким, която е известна предимно с козметични и модни продукти и с това, че показва живота със сестрите си в тв шоу, решила да се заеме със съдебната реформа, след като помогнала за освобождаването от затвора на две жени.

В момента звездата учи право в стажантска програма в Калифорния. Новият подкаст ще се фокусира върху разследванията на тв продуцента Лори Ротшилд Ансалди, каза представителят на Ким Кардашиян Уест, пише БТА. Не се съобщават финансови параметри по сделката.

"Spotify" има над 700 000 подкаста на платформата си и достига до 300 милиона потребители месечно. Напоследък компанията се опитва да привлече големи имена с цел разширяване на аудиторията на немузикалното си съдържание.