Боби Браун младши - синът на певеца Боби Браун, е починал от комбинация от алкохол, кокаин и опиоида фентанил, според доклада от аутопсията, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

28-годишният Браун младши беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис на 18 ноември миналата година. Тогава полицията не откри данни за насилствена смърт. Предвид проблемите му с алкохола и наркотиците смъртта му беше обявена за нещастен случай.

Боби Браун младши е син на Боби Браун и Ким Уорд. Смъртта му е поредното нещастие в семейството на известния певец. През 2012 г. бившата му съпруга, легендарната певица Уитни Хюстън, беше намерена удавена в банята на хотелска стая в Бевърли хилс.

Уитни Хюстън с Боби Браун и дъщерята им Боби Кристина

Getty Images/Guliver Photos

Дъщерята на Боби Браун и Уитни Хюстън, Боби Кристина Браун беше намерена в безсъзнание във ваната в дома ѝ в покрайнините на Атланта през януари 2015 г. 22-годишната Браун почина през юли същата година, след като прекара шест месеца в кома.

Ник Гордън, бившият партньор на Боби Кристина Браун, когото близките ѝ обвиняваха за смъртта ѝ, почина на 30-годишна възраст в началото на миналата година.