Факт е, че лятото е най-жаркият от четирите годишни сезона, но това се дължи не само на високите температури, осезаемо покачващи живака в термометрите, но също така и на горещите преживявания и парещите емоции, изпълващи вълнуващите приключения, с които по традиция се свързва този задушен период. Да, топлите месеци умеят да възпламеняват авантюристичния дух и да подклаждат пламенните страсти, които събират и сближават хората. Точно както се случи с Краси Аврамов и Велина Узунова, застанали за пръв път очи в очи в рамките на кулинарното предаване "Черешката на тортата", където всъщност се запознаха миналата година. И въпреки че тогава се съревноваваха, премервайки сили в кухнята, днес надпреварата помежду им отдавна е приключила, а според някой хора дори е прераснала в нещо повече...

Вижте снимки >>

Напоследък двамата започнаха да прекарват все повече време заедно, наслаждавайки се на компанията си, като съвсем наскоро се озоваха заедно в прекрасния Белград, където не останаха незабелязани. В серия от снимки, направени на главната търговска улица на сръбската столица, както и по поречието на река Сава, преминаваща оттам, виждаме как изпълнителят и моделът се разхождат, опознавайки населеното място, където се намират. Каквото и да правят, без значение дали обикалят града, играят на джага или просто се любуват на прекрасните гледки, те са неотлъчно един до друг, демонстрирайки опасна близост.

Преди дни Човека глас, чието прозвище в миналото му даде актрисата Латинка Петрова, на един от впечатляващите му концерти в Античния театър на Пловдив, където надпя автомати "Калашников", и съблазнителната блондинка, спечелила титлата "Мис Югозападна България" и участвала в надпреварата за короната на "Мис България", качиха няколко кратки видеа в социалните мрежи, с които провокираха любопитството на своите последователи, желаещи да разберат дали покачващите се навън градуси не са разпалили чувствата помежду им. В единия клип те стоят на терасата на апартамент, намиращ се в новия квартал Belgrade Waterfront, отпивайки от вино, докато се любуват на панорамата, а на другия се намират на къщичка във водата, където той я притеглил в обятията си. И в двата поста красивата Велина привлича вниманието с елегантни тоалети, разкриващи изкусителните извивки на тялото ѝ.

Интересен факт е, че тя е завършила Журналистика, а навремето водеше собствено модно предаване по Code Fashoin TV. Зад гърба си хубавицата има редица фотосесии и светски изяви, в това число и в музикални клипове, като продължава да бъде една от най-търсените модели за реклами в социалните мрежи и манекенки за ревюта не само у нас, но и в чужбина. Доскоро тя живееше в Русия, където изгради завидна кариера, но заради войната реши да се прибере обратно в България.