Испанската кралица Летисия отново пазарува от един от любимите си брандове. Изглежда, че кралицата е решила да се възполза от намаленията и закупила тоалета от туид с деколте тип лодка, копчета отпред и джобове само за 19,99 евро, за колкото се продава роклята в момента в Испания.

Вижте последните тоалети на Летисия >>

Съпругата на крал Фелипе VI се появи в двореца Сарсуела с черни обувки на висок ток, а роклята бе прибрана в талията с тънко коланче.

Embed from Getty Images

Според някои кралски наблюдатели тоалетът на Летисия напомня на роклята от туид на Кейт на бранда Erdem, който обаче далеч не е толкова достъпен, тъй като цената му е 1,395 британски паунда. С него херцогинята на Кембридж се появи на откриването на фотографския център към музея "Виктория и Албърт" през октомври 2018 г.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Роклята на Кейт бе с подобна дължина, но с малко по-различна кройка, въпреки че нейната рокля също имаше копчета по цялата дължина и асиметрично деколте.

Embed from Getty Images

Кралица Летисия е в период на напрегнати ангажименти, което означава, че в близките дни ще ни зарадва с още шикозни тоалети. Наскоро тя се появи в наситена розова рокля от Carolina Herrera.