Кралица Рания от Йордания е една горда майка, отбелязва "People".

52-годишната Рания сподели трогателно видео от грандиозната сватба на най-голямата си дъщеря принцеса Иман с финансиста от Ню Йорк Джамил Александър Термиотис в Instagram в понеделник, след пищното тържество в неделя.

"Скъпа моя Иман, не е довиждане, когато винаги си в мислите и сърцето ми. Бог да те благослови", написа кралица Рания.

Сватбеното видео, базирано на балада от Близкия изток, включваше трогателни моменти от сватбата между 26-годишнана Иман и две години по-големия Джамил - включително кадри на кралица Рания как бърше сълзите си по време на церемонията и как Иман върви, съпроводена от по-големия си брат, престолонаследника Хюсеин, по пътеката към олтара.

Снимка: Getty Images

"Благодарен съм за всички ценни спомени, които с теб имаме и се радвам да ви видя с Джамил да празнувате сватбата си днес", написа Хюсеин в Instagram в неделя заедно със снимки от церемонията. 

На фона на цъфтящи дървета с бели цветове, церемонията на открито беше в много  елегантна и задушевна атмосфера.

Снимка: Getty Images

За специалния си ден булката, чийто баща е крал Абдула II на Йордания, бе избрала  бяла сватбена рокля на "Dior" по поръчка с дълги ръкави с дантелени маншети и подходящо дантелено деколте. 

Принц Хюсеин и красивата му годеница Раджуа Халед Ал Саиф ще вдигнат сватба през юни

Снимка: Getty Images

"Първият път, когато поех момиченцето си в обятията си, знаех, че животът ми никога няма да бъде същият. След седмица тя ще бъде булка. Скъпоценна моя Иман, толкова съм щастлива за теб и толкова се гордея с всичко, което си", каза малко преди важния ден кралица Рания.

Принцеса Иман, която е завършила училището по дизайн в Ню Йорк, често придружава  майка си на събития по света.

Снимка: Getty Images

Младоженецът Термиотис е роден в Каракас, Венецуела в семейството на Александър и Мария Термиотис и е от гръцки произход. Той е второто от три деца в семейството и работи в сферата на финансите.