Появата на нов живот неминуемо предизвиква еуфория и тя е особено силна сред феновете на монархията, когато са в очакване на ново кралско бебе.

Вижте снимки >>

Начинът, по който новите попълнения в аристократичните фамилии са представяни на света, със сигурност се е развил през годините. В миналото бебетата са се раждали у дома и родителите им не ги показвали в продължение на месеци, най-често до кръщенето, въпреки че официалните им портрети са били публикувани скоро след появата им на бял свят.

Промяната на статуквото дойде с принцеса Даяна, която реши да представи лично първородния си новороден син - принц Уилям през 1982 г. Само няколко часа след раждането Даяна излезе да поздрави тълпите през частното крило Линдо на болница Сейнт Мери и им показа бебето. Тя направи същото и две години по-късно, когато Хари се роди.

Принц Уилям и съпругата му Катрин решиха да последват примера на покойната Даяна и с трите си деца.

Принц Уилям и Катрин с новородения принц Джордж - 23 юли 2013

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И тъй като стана ясно, че херцогинята на Съсекс смята да наруши традицията, поставена от нейната свекърва и продължена от етърва ѝ Кейт, решихме да хвърлим един поглед как са представяни пред света бебетата на аристократичните фамилии през годините.

Испанският престолонаследник принц Фелипе (сега крал Фелипе VI) и принцеса Летисия (сега кралица Летисия) с новородената си дъщеря Леонор - 7 ноември 2005

Снимка: Getty Images/Guliver Photos