Вижте топ 5 >>

Но има и такива, които са и богати, и красиви. При това жени, наследнички на големи богатства. Но и без тях са в центъра на вниманието, защото са красиви.
Това вече си е чист късмет. Ангелско лице, прекрасна фигура и в добавка - тлъста банкова сметка. Ето и пет от тях:

Шарлот Казираги

31-годишната внучка на холивудската звезда и принцеса на Монако Грейс Кели е осма по ред в наследяването на трона на Монако. Работи като журналистка, има наследство от 5.7 милиарда долара и се занимава с благотворителност.
Тя официално е обявена за "най-сексапилната кралска особа в света".
 
Иванка Тръмп

36-годишната дъщеря на президента на САЩ Доналд Тръмп е от първия му брак с чешката красавица Иванка. Завършила е с отличие бизнес школа, имала е  кариера в модната индустрия, а накрая основава своя собствена модна марка. 
През 2009 година става съпруга на Джаред Къшнър, който в момента е старши съветник на баща й. Състоянието й се изчислява на 3 милиарда долара.
 
Тамара Екълстоун

33-годишната дъщеря на британския бизнесмен Бърни Екълстоун, собственик на "Формула 1", има два брака. Първият бе доста неуспешен, след 11 години заедно, съпругът й Кетерман започна да я шантажира. Това я накара да се снима за "Плейбой", за да покаже тяло за няколко милиарда долара. Състоянието й е 3.6 милиарда долара.

Вторият й брак е с боксьор - Джей Рутланд, на когото роди дъщеря. Сега Тамара коментира Red Bull Air Race World Series на Channel 4.
 
Ариана Рокфелер

33-годишната дъщеря на Дейвид рокфелер-младши е известна като светска лъвица, която освен всичко друго, се занимава и с благотворителност.
Засега тя старателно крие личния си живот и на повечето светски събития се появява сама. Приятелите й твърдят, че сърцето й все още е свободно - странно за красиво момиче с 2.2 милиарда долара в сметката.
 
Анна Анисимова

30-годишната дъщеря на руския милиардер Василий Анисимов учи и живее от малка в САЩ. Това става след като престъпници отвличат сестра й и искат откуп от бащата.

В щатите често я наричат "руската Парис Хилтън" заради любовта й към развлеченията и пръскането на пари. Но това едва ли е проблем, при условие, че има 2 милиарда долара лично състояние.

Тя последователно опита да направи кариера на манекенка, после да си създаде собствен бизнес, но все неуспешно. В последно време се преквалифицира в актриса и се омъжи за американски продуцент.