Любовта е едно от най-могъщите чувства и движеща сила за човека, особено когато е споделена. И макар да са необходими повече действия, отколкото думи, за да бъде доказана, има случаи когато словата също за от жизнено важно значение.

Вижте снимки >>

Очевидно Кремена Месечкова е съвсем наясно с това, защото за 32-ия рожден ден на съпруга си Атанас тя написа трогателно пожелание-изповед, с което го направи най-щастливия мъж на света. Танцьорът и хореограф сам се похвали в официалната мрежа, че вчерашният му ден е започнал по най-прекрасния начин.

"ОБИЧ - моята любима дума!
Олицетворение на всичко, от което имам нужда.
Всичко, което бих искала за теб.
Всичко, на което бих научила децата си.
И хиляди други думи като любов, обичам те, приятелю, тате и дори мамо, не могат да ме докоснат толкова дълбоко и всецяло.
И така ОБИЧ моя,
Благодаря, че ми показа света в най-красивите му форми.
Благодаря, че твориш от всеки делник- празник.
От всяка тлен-душа.
От всяка музика-танц.
И умееш всичко това, защото си създаден да даряваш ОБИЧ.
Мнозина претендират, но малцина са наистина успелите в това.
Мисля, че това е твоят истински недосегаем и рядко срещан талант.
Нека никога и нищо не те промени!
Нека никога и нищо не ти попречи!
Нека никога и нищо не те заслепи!
Остани завинаги нашата ОБИЧ!", гласи посланието ѝ, което бе придружено с тяхна обща снимка, на която позират прегърнати през кръста с гръб към обектива, облечени в тъмносини тениски с надписи "Queen" и "King".

Месечкови се ожениха на 23 септември 2016 г. в Балчик на романтична церемония, през 2017 г. се роди дъщеричката им Айлин, а миналата година те станаха родители и на момче и то навръх годишнината от сватбата си.