RnB изпълнителят Крис Браун оглави за трети път в кариерата си престижната класация Топ 200 на "Билборд" за албуми, съобщи сайтът на изданието.

Вижте снимки на Крис Браун >>

По данни на Нилсен Мюзик от новия албум "Indigo" на Браун за периода на отчитане са продадени 108 000 еквивалентни единици, които му отреждат първенството.

Второто и третото място в чарта остават непроменени спрямо предходната седмица и се заемат съответно от рапъра Лил Нас Екс с тавата "7" (62 000 продадени копия) и певицата Били Айлиш с "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" (над 52 000 продадени копия), пише БТА.

Челната петица в албумната класация Топ 200 на "Билборд" се допълва от The Black Keys с "Let's Rock" (52 000 продадени копия) и Chance the rapper с "Acid Rap" (40 000 продадени копия).

В класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли на първо място за 14-а поредна седмица е рапърът Lil Nas X с ремикса на дебютното си парче "Old Town Road", записан в сътрудничество с изпълнителя на оригиналната песен Били Рей Сайръс.

По данни на Нилсен Мюзик сингълът "Old Town Road" запазва първенството си с 89,3 милиона стрийминга за периода на отчитане.

Втора позиция в чарта за сингли заема певицата Били Айлиш с парчето "Bad Guy", следвана от певеца и автор на песни Калид със сингъла "Talk".

Челната петица в класацията Хот 100 се допълва от Ед Шийран и Джъстин Бийбър с парчето "I Don't Care" и Шон Мендес и Камила Кабело със сингъла "Senorita.