Намирането на специалния човек, с когото ще прекарате остатъка от живота си, може да бъде трудна задача. И, разбира се, всяка добра любовна история включва и някои възходи и падения, но когато моментът е подходящ и този човек най-накрая се появи, изведнъж всичко сякаш придобива смисъл. Може би точно това се е случило с актьорите Елза Патаки и Крис Хемсуърт, които, независимо от разстоянието и други предизвикателни фактори, продължават да бъдат заедно. Днес искаме да споделим с вас тяхната красива любовна история.

Двама души, които имат обща професия, както и вкус и любов към актьорството, изглежда имат достатъчно общи неща, за да бъдат заедно. Въпреки това Елза Патаки и Крис Хемсуърт е трябвало да се изправят пред известен брой трудности, за да бъдат заедно. Те преодоляха всичко, което се изпречи на пътя им - от разликата във възрастта до географското разстояние и езиковите бариери.

Вижте снимки на Крис и Елза >>

Елза е 45-годишна испанска актриса, която е работила известно време и като модел, докато Крис, въпреки че също е посветил живота си на актьорството, е на 38 години и е роден в Австралия, по-точно в Мелбърн. Начинът, по който животът ги е събрал и довел до срещата им, може би е малко странен, тъй като за това много е допринесло трето лице. Уилям Уорд решава, че тези актьори трябва да се запознаят и не се поколебава да им уреди среща на сляпо в началото на 2010 г.

От този ден нататък изглежда, че между двете звезди се е зародила страхотна връзка, както заявява Крис: "Нямаше момент на светване на лампичката. От първия път, когато се видеяхме, имахме смисъл. Тя е забавна, общителна, има чувство за хумор и страстно отношение към живота."

Снимка: Getty Images

През септември 2010 г. двойката прави връзката си публично достояние, като минава заедно по червения килим, а само няколко месеца по-късно, през декември същата година, двамата решават да се оженят, а сватбената еремония се провежда в Австралия.

Някои коментираха прибързаността на сватбата им, но актьорът заяви: "Честно казано, нямаше план за това. Той добави: "И двете ни семейства бяха на почивка по едно и също време и решихме, че това е добра възможност, защото всички бяхме заедно, така че го направихме." 2 години след като животът и  съдбата ги събра те станаха родите на Индия Роуз. Семействата на Елза и Крис долетяха, за да бъдат с новите родители, а майката на актрисата каза: "Аз съм много щастлива: "Откакто се роди момиченцето, те не могат да свалят усмивката от лицата си."

Снимка: Getty Images

Испанската актриса сподели: "Направихме всичко много бързо, не знам как оцеляхме като двойка. Оженихме се, а след една година ни се родиха деца. Това оказва голям натиск върху един брак, но ние се оказахме добре, защото между нас има много любов и въпреки че сме много силни личности, се обичаме много. Успяхме да го направим."

След 2 години, през 2014 г., в Лос Анджелис се раждат близнаците Тристан и Саша. 5 месеца по-рано Крис Хемсуърт говори за бащинството, като казва:

"Мисля, че то изважда наяве детето във всеки от нас. То ти напомня за очарованието, което си имал към нещата, и за това как можеш да прекараш часове просто да бъдеш с някого. Невероятно е."

Тази двойка се развива благодарение на взаимната си подкрепа, не само в личен план или като двойка, но и в професионален.

"Когато го срещнах, той изобщо не беше известен и аз растях с него и преживях всичките му успехи и промени, а след това той стана просто толкова голям и аз също споделях това. Да преминаваш през всеки момент и да бъдеш до него при всеки успех всъщност беше нещо хубаво - израснахме заедно", казва Патаки.

Снимка: Официален профил в Instagram

През 2014 г. двамата решават да напуснат живота в Ел Ей и да се преместят в Австралия заедно със семейството си. Като двойка, която оставя настрана разликата във възрастта си, те забравят за географските граници и поставят любовта и семейството на първо място, за да бъде връзката им успешна. Те бяха двама души, които реорганизираха живота и работата си, за да се развиват заедно.

Слухове винаги има и като всички двойки те имат своите възходи и падения, но любовта им един към друг ги държи заедно. Винаги споделят и нови преживявания и страхотни моменти на забавление заедно, което им помага да ценят това, което са открили. По думите на Елза: "Всички любовни истории са красиви, но нашата е любимата ми!"

Снимка: Официален профил в Instagram