Рапърът и продуцент Кристиан Талев - Криско значително се е вталил. От последните му снимки в социалните мрежи става ясно, че освен рус, Криско вече е и доста слаб. По негови собствени думи това се е случило постепенно и е успял да свали около десетина килограма.

Вижте снимки >>

"Тежах близо 80 килограма, сега съм 68! От много време съм на здравословен режим. Не ям боклуци, рядко пия алкохол, спортувам. Никога не съм бил в по-добра форма", споделя рапърът.

Съвсем скоро Криско и приятелката му официално разкриха, чрез новото му видео "Да или не", че очакват бебе. Бременната Цвети се шегува "Аз дебелея, а той отслабва".

В интервю пред Мон Дьо преди време Криско разказва как е започнала тяхната романтична връзка.

"Тя е виждала всичките ми маймунджилъци и respect, че изобщо се захвана с мен... Нещата станаха наистина сериозни, когато тя ми каза, че заминава да живее в Дубай и повече няма да се върне най-вероятно."

Това го е накарало да се замисли много за отношенията си с нея и да ѝ се обади, за да я покани на вечеря.

"Нашата връзка, докато се случи, беше пълен филм", откровен е Криско.

Цвети тогава е имала приятел и макар че Криско счита, че тя се е влюбила в него още от първата им вечеря, близо една година не са си позволили да бъдат заедно.

"Тя е всичко, което искам да има човекът до мен. Тя е вярна, тя е лоялна, тя е грижовна, страхотна домакиня, страхотна жена, най-добрият ми приятел, най-веселият човек, с най-якото чувство за хумор."

Според близки до двойката Цвети е бременна вече в шестия месец и бебето ще е момиче. Двамата с Криско са заедно вече повече от две години и с нетърпение очакват да станат родители.