Моделът Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофа на пътя Плевен-София преди по-малко от година, продължава борбата си за пълно възстановяване и събира средства за лечение.

Вижте снимки на Кристин >>

През март 2018 година певицата Дивна и приятелката ѝ Кристин пътуваха заедно от Русе за София. Певицата, която шофира, губи контрол над колата и двете катастрофират. Дивна се размина без тежки наранявания, но Кристин пострада тежко и през последната година преживя много, за да се изправи на крака. Веднъж близки, приятели и доброжелатели помогнаха на красавицата да събере средства за лечението си, но до пълното ѝ възстановяване трябва да бъде изминат още път. Кристин се обърна отново към всички чрез профила си във Фейсбук с молба за помощ.

"Пиша до всички вас, мои приятели и познати, хора с добри сърца! Отново имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Мина почти година от този ужасен ден и възстановяването ми все още не е пълно. За жалост няма и да е другия месец или три. Ще трябва още да се боря", написа моделът.

И продължава, че без подкрепа от страна на семейството и приятелите тя нямало да се справи и отново да се наслаждава на живота.

"Честно, доста трудно сдържам сълзите си сега, докато пиша това. Като цяло открих, че всъщност съм доста емоционална, но пък с много силен дух и характер. Доста питат "Как се справяш?!", отговорът ми е, че в такъв момент нямаш избор, искаш да живееш, да дадеш всичко от себе си, за да живееш пълноценно!!! Да създадеш поколение и да научиш и своите деца да бъдат силни и смели", пише още Кристин.

Красавицата разкрива, че много пъти се е питала защо това се е случило на нея и защо толкова сериозно. И насърчава всеки, който желае, да я попита нещо, да ѝ пише.

"Силно вярвам, че и след всяка буря изгрява слънце, при мен е мъгливо с лека яснота", допълва Кристин.

"Факт: Никога не съм обичала да искам помощ, да показвам, че не мога да се справя с нещо и сега го правя към вас! Защото вярвам, че има добри хора, вярвам че ще се възстановя напълно и ще имам пълноценен живот, и вярвам че всичко добро се връща!!!", пише още Кристин и отправя благодарности към всички.