Американската певица Кристина Агилера ще издаде повторно дебютния си албум "Christina Aguilera" във връзка с 20-годишния юбилей от излизането му.

Вижте снимки на певицата >>

Съобщение за това публикува самата певицата в нейната страница в Туитър. В продажба ще бъде пуснат ограничен тираж от тавата в три варианта, пише Контактмюзик, цитиран от БТА.

На 23 август ще стане достъпна цифровата версия на оригиналния албум, в която ще бъдат включени и редки версии на песни, ремикси и дори и акапела.

"Christina Aguilera" ще бъде издаден на дискове, касети и винилови плочи със сертификат за автентичност и автограф на певицата.

Най-верните ѝ фенове ще могат да се сдобият с подаръчни издания, в които ще фигурират не само музикалните носители, но също така фланелка и чанта с изображение на обложката на албума.

Дебютният диск на певицата видя бял свят на 24 август 1999 година. Той осем пъти стана платинен, получи три номинации за награди "Грами", като стана победител в категорията "най-добър нов изпълнител". Тавата се разпродаде по света в 14-милионен тираж.