Някои от нас вече започнаха да тъгуват по отиващото си лято, но не бързайте толкова с изпращането на горещия и безгрижния сезон. Нека задържим лятото още малко тук. В това начинание, без никакъв проблем, ще ни помогнат Кристо и Ева с новото си парче "Mama Bonita".

Клипът е заснет на гръцкия остров Миконос и напомня филм на Джеймс Бонд. Във видеото участва и красивата актриса Саня Борисова.

Джетове, яхти, луксозни плажове, клубове и супер-коли са само част от изненадите, които очакват зрителите. Това е първият български клип, сниман в тази приказна локация. Официална премиера е на "Mama Bonita" e 14 септември.

Вижте снимки >>

А преди да можем да чуем парчето и да гледаме видеото, надникваме "в кухнята" на нещата, като разпитваме самите Кристо и Ева за съвместната им песен.

Ева, Кристо, здравейте! Лятото за съжаление вече си отива, но с какво ще го запомните вие?

Кристо: С много неща, някои добри, някои не чак толкова. Много беше объркано лятото от този вирус, но като цяло със снимките на клипа "Mama Bonita" на остров Миконос! Това беше най-вълнуващото преживяване за лятото.

EVA: Ще го запомня с издаването на втория ми музикален албум! Казва се "EVA 2" и съм много горда, че успях в тези не леки времена да го осъществя.

Как се роди идеята за съвместното ви парче "Mama Bonita"?

Кристо: Аз и един мой много добър приятел - Мариос, искахме да направим летен клип. От него дойде идеята на снимаме на остров Миконос, където неговата компания менажира хотели и вили. Аз организирах екипа си и заминахме, разбира се, без да ни се размине да си направим PCR тестове.

EVA: След големия успех на първия ни дует "Boomerang" много искахме отново да работим заедно и сега настъпи този момент.

Разкажете ни повече за клипа. Къде и кога го заснехте?

Кристо: Заснехме го на остров Миконос и в София в началото на август. Снимките продължиха 5-6 дни и са на около 10 невероятни локации.

Снимахме с джетове, яхти, в известни клубове на острова, 5-звездни хотели, даже снимахме и делфини. Беше много вълнуващо, защото навсякъде предизвиквахме силни емоции сред хората. Бяхме атракция на острова.

EVA: Аз участвам в снимките заснети в България, там нямахме никакви излишни ситуации, с Кристо се работи леко и бързо.

Разбрахме, че сте имали приключения по време на снимките в стил Агент 007. Какво се случи на снимачната площадка?

Кристо: Освен че локациите, на които снимахме, бяха много красиви и беше удоволствие да се снима на тях, имаше и много смешни моменти. Падания от джетове, комични ситуации с местните, както и с хората, които поканихме да участват в клипа. Точно след като приключиха снимките, от правителството на Гърция затвориха нощните заведения и наложиха носене на маски на публични места и плажове - извадихме късмет!

Саня Борисова също е част от видеото. Как се спряхте на нея и тя веднага ли се съгласи да участва, или трябваше дълго да я "навивате".

Кристо: Тя се оказа приятелка на човека, с когото продуцирахме клипа - Мариос, и решихме да я поканим да участва, защото също така харесваме нейната работа във филмите, в които е участвала. Бързо се съгласи!

Снимка: Официален профил в Instagram

Кога феновете ви могат да очакват новото ви видео?

Кристо: На 14 септември ще направим официална промоция в едно много хубаво заведение в столичен мол.

EVA: На тази дата парчето излиза по всички музикални телевизии и радиа, също и почитателите ни от цял свят ще могат да гледат видеото в YouTube.

Пожелавам ни голям успех, защото работим с много любов и смело мога да кажа, че това е най-важното нещо в нашия живот - музиката ни.

Къде и как изпращате последните дни на лятото?

EVA: Аз съм цяло лято в Созопол със семейството ми и събирам хубави емоции!