Знаете ли какъв е бил нощният живот в Холивуд през 90-те? Партита, весели хора, известни хора, купони до сутринта, неподозирани приятелства между звездите, които толкова добре "познаваме". Хубавото е, че по това време на тези партита е имало един тогава млад и прохождащ актьор с камера в джоба, който е правил снимки на своите колеги още преди да станат големи звезди и сега може спокойно да ги покаже, за да ни върне в онези години.

Вижте кадрите >>

Този човек се казва Рандал Славин. Той е актьор, който се насочва към портретната фотография и вече от години се занимава с това, като скоро предстои издаването на негова книга с непоказвани снимки от последните две десетилетия "We All Want Something Beautiful".

Преди появата ѝ обаче Рандал Славин повдига завесата, като ни показва някои от най-известните герои на своите фотографии, които са купонясвали лудо през 90-те.

Няма как да не забележим близостта на Леонардо ди Каприо и Чарлийз Терон. Годината е 1997-ма, Лео е във вихъра на манията по "Титаник", а партито е по случай 22-ия рожден ден на Чарлийз. Рандал Славин ги вижда да си тръгват и ги извиква. Те се обръщат и той прави тази снимка.

"Не мисля, че някой от тях някога е изглеждал по-добре от начина, по който изглеждаха тази вечер", казва Славин.

През далечната 1995 г. Дженифър Анистън е била гадже на Адам Дюриц от бандата "Counting Crows". Е, това било за много кратко време и Джен казва, че даже двамата не са правили секс. Но пък достатъчно дълго, за да бъдат заснети от обектива на Славин. Интересното е, че през 1997 г. с Дюриц за известно време излиза и Кортни Кокс - близка приятелка и колежка на Анистън.

Дженифър Анистън и Адам Дюриц от бандата "Counting Crows" през 1995 г.

Снимка: Randall Slavin