35-годината певица Лейди Гага позира гола за декемврийския брой на британското модно издание Vogue. Лейди Гага изглежда прекрасно на черно-бялата снимка, където тя демонстрира завидна фигура, пише "Daily mail".

В интервюто си певицата разкрива, че никога не е разговаряла с убийцата, която пресъздава в лентата "House of Gucci", но но може да си изгради образ, ако "чете между редовете". Споделя, че е влязла толкова на дълбоко в образа си на Патриция Гучи, че е започнала да губи връзка с реалността.

"Или бях в хотелската си стая, живеех и говорех като Патриция Реджани, или бях на снимачната площадка", казва Гага.

Певицата разказва, че никога не е говорила с истинската Патриция Гучи, докато се е подготвяла за ролята си в "House of Gucci", като разкрива, че е се е готвила за този образ повече от година.

"Ще бъда напълно честна и открита: живях като нея в продължение на година и половина. Изминаха три години, откакто започнах да подготвям този образ, в продължение на девет месеца говорих с акцент", разкрива звездата.

През март самата Патриция каза, че се е подразнила на това, че Гага не е искала да говори с нея, преди да я изиграе във филма.

Тя беше призната за виновна и осъдена на 29 години затвор за това, че е наела убиеца, който отнема живота на бившия й съпруг Маурицио Гучи.